Forbrukerrett

Beskytt dine forbrukerrettigheter med Adius Advokater – eksperter i kjøp, salg og tvisteløsning.
Forbrukerrett er et sentralt rettsområde som sikrer rettighetene til individer i deres rolle som forbrukere. Dette feltet dekker alt fra forbrukerkjøp og pakkereiser til timeshare og håndverktjenester.

Forbrukerrett – Ivaretakelse av dine rettigheter

I Adius Advokater forstår vi viktigheten av disse rettighetene, og vårt team er dedikert til å beskytte dem. Med en kompleks og stadig skiftende juridisk ramme er det essensielt å ha en kunnskapsrik partner som kan navigere disse lovene effektivt.

Hvordan vi kan hjelpe

Våre advokater har omfattende erfaring med forbrukerrettslige spørsmål, og tilbyr juridisk bistand både i rettslige og utenrettslige tvisteløsninger. Enten du står overfor en tvist etter et forbrukerkjøp, eller trenger råd om dine rettigheter i en timeshare-avtale, er vi her for å hjelpe. Vi fokuserer på å gi klare, forståelige råd og praktiske løsninger, slik at du kan føle deg trygg i dine forbrukerrettigheter.

Ofte stilte spørsmål

Når du kjøper en vare på internett har du også forbrukerrettigheter. Varen skal ankomme innen rimelig tid, senest 30 dager etter bestillingen og alltid uten unødig opphold. Skulle varen leveres med mangler, kan forbrukeren kreve prisavslag. Kjøper har også rett til å kreve ny vare – omlevering som det også heter. Blir man enige om at manglene skal rettes kalles det avhjelp.
Dette begrepet brukes der det foreligger en mangel på en tjeneste eller vare, som kan føre til heving, prisavslag, erstatning eller avhjelp. Forbeholdet for en misligholdsbeføyelse er at det foreligger en mangel.
Området forbrukerrett har vært undergitt aktiv regulering de siste årene. Generelt er tendensen at lovgiver har vedtatt lover på en rekke områder der den private forbruker gis betydelig vern i kontraktsforholdet. Det er i dag særskilte regler for forbrukerforhold blant annet innen forbrukerkjøpsloven, kredittkjøp, finansavtaler/banktjenester, håndverkertjenester og angrerettloven. Dette gjør at forbrukeren har særlig sterke rettigheter.
Adius Advokater ANS
3.8
Based on 12 reviews
powered by Google
Amir hosseyniAmir hosseyni
18:36 20 Jan 24
Jeg har hatt mine runder med rettsaker og advokater og har brukt flere av di mest profilerte å "beste" advokatene som finnes i byen.En ting som er felles for dem er at det ikke finnes en eneste en som kan få deg helt fri fra alt og alle saker du har pådratt deg dersom du faktisk er skyldig!.Min opplevelse av Stian Kristensen som advokat er meget god.Jeg opplevde han som profesjonell gjennom hele prosessen fra a til å.Under prosedyren I retten var han helt rå og vi fikk på en eller annen måte til en løsning som var langt mer en god.Jeg anbefaler han på det sterkeste.Samtidig så vill jeg også anbefale å holde seg vekke fra rettsaker og advokater om du har mulighet til det. ")
ArildArild
13:29 29 Nov 23
Beste Advokater i Stavanger.
Pål VegusdalPål Vegusdal
18:23 26 Apr 22
Fantastisk hjelp og få av denne gjengen.. Kan anbefales på det sterkeste 👍👍
js_loader