Advokat Sandnes

Advokat Sandnes
Adius Advokater - betjener privatpersoner, små og mellomstore bedrifter i Sandnes området

Advokat Sandnes – Adius Advokater

Trenger du juridisk advokathjelp i Sandnes? Adius Advokater står klar til å bistå deg med en rekke rettslige spørsmål og utfordringer. Med god kunnskap innenfor norsk lov og lang erfaring i å representere klienter, er vi dedikert til å oppnå de beste resultatene for våre kunder.

Enten du trenger hjelp med å lage et testament, forhandle en kontrakt, håndtere en tvist eller trenger juridisk representasjon i retten, er vi her for å veilede deg gjennom prosessen og sikre dine rettigheter.

Vi forstår at hver sak er unik, og vi tar oss tid til å lytte nøye til dine behov og mål. Vår tilnærming er skreddersydd for å møte dine spesifikke krav og sikre en effektiv og personlig service gjennom hele prosessen.

Adius Advokater er opptatt av å levere høy kvalitet på tjenestene våre, og vi jobber hardt for å oppnå de beste resultatene for våre klienter. Vi tilbyr en konfidensiell og profesjonell service, og vi er dedikert til å være tilgjengelige for å svare på spørsmål og gi deg den støtten du trenger under hele prosessen.

Hvis du trenger juridisk hjelp i Sandnes-området, kontakt oss i dag for en konfidensiell konsultasjon. Vi ser frem til å hjelpe deg med dine juridiske behov. Det er ingen kostnader forbundet med å kontakte vårt kontor for en første samtale eller for å få generell veiledning.

Kan jeg ha rett på fri rettshjelp? Les mer om Lov om fri rettshjelp her.
Adius Advokater ANS
3.8
Based on 12 reviews
powered by Google
Amir hosseyniAmir hosseyni
18:36 20 Jan 24
Jeg har hatt mine runder med rettsaker og advokater og har brukt flere av di mest profilerte å "beste" advokatene som finnes i byen.En ting som er felles for dem er at det ikke finnes en eneste en som kan få deg helt fri fra alt og alle saker du har pådratt deg dersom du faktisk er skyldig!.Min opplevelse av Stian Kristensen som advokat er meget god.Jeg opplevde han som profesjonell gjennom hele prosessen fra a til å.Under prosedyren I retten var han helt rå og vi fikk på en eller annen måte til en løsning som var langt mer en god.Jeg anbefaler han på det sterkeste.Samtidig så vill jeg også anbefale å holde seg vekke fra rettsaker og advokater om du har mulighet til det. ")
ArildArild
13:29 29 Nov 23
Beste Advokater i Stavanger.
Pål VegusdalPål Vegusdal
18:23 26 Apr 22
Fantastisk hjelp og få av denne gjengen.. Kan anbefales på det sterkeste 👍👍
js_loader